Hvad er massage


Hvad er massage?
Berøring i form af massage har været praktiseret i flere tusinde år og dens virkninger er veldokumenteret og fortæller tydeligt at massage er godt for os. Regelmæssig brug af massage betyder at vi bliver mere rolige, sundere og gladere.
Klassisk Massage er en dybdegående massageform med opmærksomhed på enkelte musklers tilstand.
Massage er et magisk redskab til at hjælpe med at ændre tilstanden af kroppen og at finde indre ro, harmoni og  afspænding.

Vi har:

BEHANDLINGER

Vores dygtige thaipiger har stor erfaring på området og sikrer dig wellness massage, forkælelse og afslapning i højeste kvalitet.

​Vi har stort fokus på en personlig service og tilrettelægger massagen efter kundernes ønsker og behov og sørger altid for, at du får en professionel og uforglemmelig oplevelse..

Thai Olie Massage

Olieterapi er en massage, hvor massøren løsner op for kroppens muskler, og derved fremmer blodcirkulationen. Denne massageform er især virksom mod muskelsmerter relateret til arbejds- og sportsskader eller meget stillesiddende arbejde. Stress kan også forplante sig som spændinger i kroppen, og olieterapi kan derfor også lindre en krop, der er plaget af en travl hverdag.

Thai Kropsmassage

Kropsterapi er godt for dit helbred. Den traditionelle thaimassage anvender akupressur som indvirker på de indre organer. Også energilinjer i kroppen påvirkes på den samme måde som ved akupunktur. Kropsterapi er således særdeles helbredende og har store gavnlige virkninger på din generelle velvære og helbredet.

Fodmassage

Fodterapi eller fodzoneterapi genopretter balancen i kroppen og giver lindring og fornyet velvære. Forskellige punkter på fødderne har direkte forbindelse mod kroppens øvrige organer, og ved påvirkning af disse punkter påbegynder kroppen af sig selv en genopbygning og en normalisering af kropsfunktionerne.

Thai massage sænker stressniveauet

Med en vellykket thai massage er det på grund af strækøvelserne og de forskellige trykpåvirkninger muligt både at helbrede, styrke og heale kroppen. Massagen sænker stressniveauet, afslapper spændinger og stivhed i muskler og led og hæver energiniveauet og blodcirkulationen.

Derudover kan thai massage også være helbredende ved at lindre hovedpine og migræne, ligesom det er en god behandlingsform mod gigt samt lammelse og smerter i både ryg og led.

Få kroppen i balance med Thai Massage i Hørsholm

Med en thaimassage har du derfor mulighed for at bringe hele kroppens energi i balance og øge velværet og kroppens fleksibilitet.

Trænger du til at slappe fuldstændig af, få stimuleret sanserne og nyde en effektiv og terapeutisk massage, er aromaterapi det helt oplagte valg.

Total afslapning med body Massage.

En fuld body massage er en helhedsorienteret og effektiv kropsmassage fra top til tå, der ikke mindst giver afspænding og vitalitet, men som også giver en fantastisk følelse af afslapning og velvære.

​Med en professionel body massage bliver der løsnet op for alle anspændte muskler og led, ligesom underspændte muskler bliver aktiveret. Blodgennemstrømningen i både muskulatur, organer og væv bliver forbedret og udskillelsen af affaldsstoffer bliver aktiveret sammen med immunforsvaret.

​Du vil opleve en dyb ro under kropsmassagen og efterfølgende føle en overraskende lethed og et stort energiboost.

Fuld kropsmassage fra top til bund

En fuld kropsmassage inkluderer hele kroppen og starter med ben, fødder og tæer henover arme, hænder og fingre for derefter at bevæge sig op til baller, lænd og ryg og op imod mave, brystben, skuldre og hals og slutter af med ansigt, kraniekant og hårbund.

​Vi kommer hele kroppen igennem med en fuld body massage og sørger for at planlægge massagen efter lige præcis dine ønsker og din krops behov.